ולמתכון העוגה.
6 ביצים מופרדות
125 גרם חמאה, רכה
קורט מלח
400 ג' נוטלה
1 כף ליקר פרנג'ליקו, או כל ליקר שתרצו
,100 ג' אילסרים טחונים
100 ג' שוקולד מריר מומס
תבנית מס, 24
לחמם תנור לחום 180 מעלות.
להקציף בקערה את החלבונים לקצץ יציב וגמיש. בקערה אחרת, להקציף את החמאה והנוטלה, להוסיף את הליקר, חלמונים ואת האילסרים הטחונים. להוסיף את השוקולד המומס-. לערבב.
לאחד בין 2 התערובות בקיפול עדין.. למזוג את התערובת לתוך תבנית משומנת ומרופדת בנייר אפייה. לאפות במשך 40 דקות, עד שהעוגה עולה על שפת התבנית והיא יציבה למגע.
אני אפיתי ב3 תבניות ,כך יותר קל לי.
מילוי ,שמתי גנאש מוקצף.
העוגה מצאתי אצל ניצי המקסימה מוואלה. אבל מקור המתכון הוא של נייג'לה.
גם זר פרחים הכנתי לקטנה. משוקולד אלא מה?
עד 120 נסיכה קטנה שלי,בבריאות באושר ושמחה כל חייך.
מזל טוב לנסיכה הכי מקסימה במדינה....
השבמחקעוגה מדהימה. בלוג מושקע ומדהים בכל פעם מחדש....
אוהבת, נשיקות.
אכן הנסיכה הכי מקסימה ויפה וחכמה ומתוקה ,לא רק במדינה אלא בעולם כולו.
השבמחקתודה רבה והיא מחכה לביקור עם מוקה.
מוקה תשמח מאוד (השאלה היא לגבייך...אחותי היקרה והסטרילית....). נבוא בקרוב...עם מוקה....
השבמחקלאחותך הסטרילית יש מרפסת,או שמא העלית בדעתך שהיא תסתובב בביתי הנוצץ?
השבמחקויש כביש ופארק,לא חסרים מקומות לשירה לשחק עם מוקה.