היום השתתפתי בסדנא להכנת פרלינים עם הקונדיטורית המקסימה רונית פוגל.
הסדנא הייתה מקצועית. יצאתי מהסדנא בהרגשה של סיפוק ושמחה שאכן למדתי משהו חדש ומהנה.
רונית מקסימה ומקצועית. בקיצור היה מאוד, מאוד מהנה.
הסדנא הייתה מקצועית. יצאתי מהסדנא בהרגשה של סיפוק ושמחה שאכן למדתי משהו חדש ומהנה.
רונית מקסימה ומקצועית. בקיצור היה מאוד, מאוד מהנה.
.
אני אנסה להעביר דרך התמונות קצת מהחוויה שהייתה לי. הסדנאנמשכה 4 שעות. 4 שעות מהנות מאוד יש לציין.
הכנו פרלינים במילוי: מרציפן,שוקולד תפוז, קוקוס,וניל וטופי.
הכנו פרלינים במילוי: מרציפן,שוקולד תפוז, קוקוס,וניל וטופי.
משאריות השוקולד המטומפרר הכנו ממתקי שוקולד עם שברי אגוזים. טעים מאוד מאוד מאוד וממכר.
הכנו טראפלס שוקולד בציפוי קוקוס,קקאו ושקדים טחונים.
הוכנו סוכריות שוקולד על מקל בכל מיני צורות.
בקיצור היה מאוד מהנה וטעים.
תודה רונית, היה מקסים.
טימפרור שוקולד לבן
הכנת ממתקי השוקולד עם שברי האגוזים
הכנת הפרלינים
יציקות שוקולד בתבנית
שקיות עם המילוי לפרלינים
הפרלינים בשלב המילוי
אחרי כל העבודה .הכל מוכן לחלוקה
הכל מוכן בקופסא לקחת הביתה
היי מאיה-שמחתי להכיר אותך בסדנא.
השבמחקתיעדת נהדר ובצורה מאוד ברורה את עבודתנו בסדנא.
תודה ושבת שלום-פרי-פרידה
תודה רבה
השבמחקתודה רבה
השבמחק