יום שישי, 30 ביולי 2010

עוגת שיש שוקולד בוטנים.


עוגה שהכנתי לשבת.
ללקק את האצבעות.במיוחד לאוהבי שילוב חמאת בוטנים ושוקולד.

חומרים
100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
שלושת רבעי כוס סוכר
3 ביצים
 חצי כוס חלב בכוס חד פעמי
1 שמנת חמוצה
1 וחצי כוסות קמח
חצי שקית אפיה.
תמצית ווניל.

בקערה נפרדת ערבבתי 3 כפות  קקאו
2 כפות גדושות חמאת בוטנים
חצי כוס מים חמים
מעט תמצית קפה.
בקערת המיקסר לערבל חמאה וסוכר במשך 3 דקות
להוסיף ביצים, חלב ושמנת חמוצה.
לערבב היטב ולהוסיף את שאר המצרכים.
לקחת 4 כפות גדושות מהתערובת הלבנה ולהניח בצד.

את התערובת החומה לערבב לתוך התערובת הלבנה  ולצקת לתבנית.
את התערובת הלבנה ששמרנו בצד  לשים על העוגה בצורה לא אחידה.
פשוט עם כף לשים בכל מקום מעט ואז לערבב עם מזלג או קיסם.
לאפות בין 35 ל40 דקות. ב180.
שכל אחד יקח את הזמן לפי התנור שלו ויראה  שקיסם יוצא נקי זה מוכן.
בתאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger