יום שלישי, 30 בדצמבר 2014

חישוקי עוף ותירס

מתכון מצויין של שגב, מאוד אהוב על הילדודס ♥
רוצו להכין וספרו אם אהבתם :)



לקציצות.
חצי קילו חזה עוף טחון
ביצה אחת
רבע כפית מלח
קורט פלפל לבן
כוס גרעיני תירס מקופסה.


לבלילה
 4 ביצים שלמות
4 כפות קמח תופח

לציפוי

פאנקו.......פירורי לחם יפנים. אם אין אז רגילים.

לערבב את העוף עם שאר המרכיבים . ליצור קציצות עם חור באמצע.
לטבול בבלילת הקמח והביצים ואז בפירורי הלחם.

לאפות ב200 מעלות 10 דקות ואז להפוך אותם לעוד 5 דקות.
מאוד טעים.







אין תגובות:

פרסום תגובה