יום חמישי, 15 במרץ 2012

גלילי צ'יפס



הבן הקטן מאוד בעייתי באוכל, מה שדורש ממני לא מעט יצירתיות באיך "לעבוד " עליו.

להכניס לו קצת דברים בריאים מדי פעם.לתוך המאכלים.  אבל יש מאכל שהוא מאוד אוהב וזה ציפס ואני לא אוהבת אוכל מטוגן.  אז מצאתי רעיון נחמד  בספר של שגב משה.  לחתוך בעזרת תפוחן את תפוחי האדמה ומתקבלים גלילים יפים.

את זה הג'וניור הסכים לאכול.

יצא יפה וגם טעים.   את שאריות תפוחי האדמה לא לזרוק  ,אלא לחתוך לקוביות קטנות ולשים גם בתנור.

לפזר על הגלילים מעט שמן זית ומלח וזהו לתנור.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger