עוגיות ממכרות.
חומרים
200 גרם חמאה רכה
1/4 כוס סוכר חום דמררה
2 כפות סירופ מייפל
1 כפית תמצית וניל
2 כוסות קמח
קמצוץ מלח
200 גרם אגוזי פקאן טחונים גס
להגשה:
2 כוסות אבקת סוכר
מחממים תנור ל-170 מעלות.
במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה, סוכר חום, סירופ מייפל ותמצית וניל עד לקבלת תערובת קרמית.
מוסיפים קמח ומלח ומעבדים רק עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים פנימה פקאנים ומעבדים קצרות לפיזור אחיד בבצק.
מגלגלים את הבצק הקר לכדורים בקוטר 3 ס"מ.
מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 25 דקות, עד שהעוגיות זהובות בהירות (גם בתחתית) – הן אמורות להישאר בהירות.
מצננים מעט ומגלגלים את העוגיות החמימות באבקת סוכר. שומרים בכלי אטום במקרר ומגישים קר (בטמפ' החדר הן נוטות להתפורר).
בתאבון.
המתכון של קרין גורן
חומרים
200 גרם חמאה רכה
1/4 כוס סוכר חום דמררה
2 כפות סירופ מייפל
1 כפית תמצית וניל
2 כוסות קמח
קמצוץ מלח
200 גרם אגוזי פקאן טחונים גס
להגשה:
2 כוסות אבקת סוכר
מחממים תנור ל-170 מעלות.
במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה, סוכר חום, סירופ מייפל ותמצית וניל עד לקבלת תערובת קרמית.
מוסיפים קמח ומלח ומעבדים רק עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים פנימה פקאנים ומעבדים קצרות לפיזור אחיד בבצק.
מגלגלים את הבצק הקר לכדורים בקוטר 3 ס"מ.
מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 25 דקות, עד שהעוגיות זהובות בהירות (גם בתחתית) – הן אמורות להישאר בהירות.
מצננים מעט ומגלגלים את העוגיות החמימות באבקת סוכר. שומרים בכלי אטום במקרר ומגישים קר (בטמפ' החדר הן נוטות להתפורר).
בתאבון.
המתכון של קרין גורן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה