יום שישי, 11 בדצמבר 2009

פאי גבינה טעים טעים

המתכון הוא של טובה ארן.
בצק פאי
1 וחצי כוסות קמח עם חצי כפית אפיה.
150 גרם חמאה
2 חלמונים
5 כפות אבקת סוכר
קורט מלח
ללוש היטב במהירות לא לעבד יותר מדי ולקרר שעתיים.
מלית
500 גרם גבינה לבנה 5%
חלמון אחד
3 כפות קורנפלור
וניל
2 חלבונים שנשארו מהבצק.
שלושת רבעי כוס סוכר.

לערבב הכל יחד חוץ מהסוכר והחלבונים, את החלבונים להקציף לקצף יציב ולהוסיף את הסוכר.
לאחד בין הקצף למלית הגבינה.
לחלק בצק פאי ל2  חלק אחד לשטח על תבנית הפאי, לכסות בנייר אפיה ולהניח קטניות על הנייר על מנת שישמשו משקולת. לאפות 10 דקות ולצנן מעט , להסיר את נייר האפיה עם הקטניות ולשפוך על הבצק האפוי למחצה את המלית .על המלית יש להניח את הבצק הנותר ,לפני שמניחים אותו יש לחתוך אותו לרצועות
 ולהניח בצורת שתי וערב .
למי שיש מטריצה מוזמן להשתמש בה.
בתאבון





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger