יום שלישי, 6 באוגוסט 2019

מפרום צמחוני




השף אהרוני האהוב פרסם במדור שלו שלל אופציות צמחוניות לירקות ממולאים. כבשה את ליבי ואת בטני תמונת המפרום
והייתי חייבת להכין.
קל וטעים טעים.
שימו לב שהטיגון צריך להיות ארוך על מנת שהחציל יטוגן היטב. אני טיגנתי טיגון קצר ,העברתי לתבנית ואפיתי לעוד עשרים דקות...אני מניחה שאפשר רק לאפות...

למלית יש להשתמש בשתי קופסאות פטריות
חצי כוס גבינה קשה מגוררת
בצל קצוץ
שן שום כתושה
ביצה אחת
מלח,פלפל שחור
100 גרם אגוזי מלך קצוצים
מעט אגוז מוסקט
כמה עלי טימין...לי יש תמיד טימין יבש במקפיא! וטיפ ממני...תמיד תחזיקו עשבי תיבול יבשים במקפיא למקרים שאין טרי!
פטרוזיליה קצוצה,רבע כוס.

יש לטגן את הבצל והשום.
להוסיף את הפטריות.
להקפיץ עד שהנוזלים מתאדים ולהוסיף את התבלינים
לקרר מעט ולהוסיף את הביצה והגבינה
 הכמות הזאת הספיקה לי לארבעה חצילים קטנים
את החצילים יש לחתוך לפרוסות שלא חתוכות עד הסוף...כמו סנדוויץ.
להכניס מלית לכל סנדוויץ לטבול בקמח,אחרי זה בביצה ובפרורי לחם ולטגן. להגיש כמו שהם או עם שמנת חמוצה ועירית
תהנו♥







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה