יום ראשון, 28 באוגוסט 2016

עוף בתמרים

המתכון הזה יגזול מכם חמש דקות בדיוק. העוף יוצא מתקתק אבל לא מאוד,כך שגם מי שלא מתחבר לעוף מתוק יאהב את התוצאה.
מתאים ל8 כרעיים.

בקערה גדולה שתכיל את כל חלקי העוף לשים :
3 כפות סויה
כף גדושה קטשופ
4 שיני שום כתושות
כף פסטו וכמה גבעולי תימין.
3 כפות ממרח תמרים
2 כפות שמן
חצי כוס מים.
מעט מלח..הסויה מלוחה אז תטעמו לפני שאתם מכניסים פנימה את העוף.
 להכניס את העוף ולהשרות שעה במקרר.
 לאפות מכוסה שעה,אחרי שעה להמשיך לאפות עד לקבלת צבע יפה.

מדי פעם להרטיב את העוף בנוזלים שבתבנית.

לבריאות ♥













אין תגובות:

פרסום תגובה