מתכון פשוט שמתאים לימים האלה
ממש כמה דקות הכנה:
אז איך מכינים:
קחו עגבניות לפי הכמות שאתם רוצים...אני נותנת את המתכון לפי 10 עגבניות כפי שהכנתי בחג.
לרוקן כל עגבניה ולנקות מגרעינים.
בקערה לערבב 100 גרם בולגרית מפוררת
100 פטה מגוררת
100 גרם צפתית
חצי כוס פרמזן מגורר
3 כפות גבינה לבנה
מעט זיתים קצוצים
עלי טימין טרי
מלח..... לטעום כי גם הגבינות מלוחות.
חצי כוס פרורי לחם.
את הכל לערבב היטב ולמלא כל עגבניה.
אני שמתי מעל כל עגבניה גם כף ממרח פלפלים קלויים שתמיד יש לי במקרר ופיזרתי מעל עוד מעט פרמז'ן
להכניס לתנור מכוסה ל20 דקות ב180
אחרי 20 דקות להסיר כיסוי ולתת לזה לקבל צבע יפה ושהגבינות ישחימו מעט.
למעשה ,אתם יכולים לשים איזה גבינות שבא לכם.
ואם תשימו גבינות דלות שומן הרי יש לכם כאן ארוחת ערב דיאטטית למהדרין...
בתאבון
אתם יכולים למצוא אותי בפייסבוק" ברוכים הבאים למטבח שלי" כשגוגל יתקנו את התקלות אוכל להכניס קישור ישיר. תהנו
מאיה זה נראה נהדר!
השבמחקואני דווקא שמחה שאת נותנת ותתני את המתכונים עכשיו לאחר(!) שבועות.
ראשית מראש מתכוני גבינה בשבועות לי אישית כבר קשה היה לראות (כמעט נהפך למשעמם), שנית - אפשר להכין במשך כל השנה.
המתכון הזה נראה נהדר. ובטח שהוא מתאים לכל ארוחת ערב.
תודה יקירתי. אני לא יכולה אף פעם לתת מתכונים לפני .. כי אם אני לא טועמת וגם שאר בני המשפחה ואין פידבק חיובי זה לא יכנס לבלוג. אז אצלי רוב מתכוני החגים הם רק לאחר החג.
השבמחקוזו אכן יכולה להיות ארוחת ערב נהדרת או פתרון לשאריות גבינה שנשארו מהחג.