אצלנו מאוד אוהבים פרגיות,כל פעם אני מחפשת לגוון.
הפעם החלטתי על ציפוי קרנצ'י...והמתכון לוקח כמה דקות ונראה מאוד חגיגי ומרשים גם לארוח.
את הפרגיות השרתי שעתיים במרינדה של: 3 כפות סילאן,כף דבש,כף חרדל דיז'ון,2 שיני שום כתושות.
לאחר ההשריה טבלתי בביצה, ובקערה של מעט פירורי לחם מעורבבים עם שקדים פרוסים וחתוכים וקצת אבקת מרק בצל.
למרוח תבנית במעט שמן זית,להניח עליהם את הנתחים, לפזר גם מעליהם שמן זית ולאפות חצי שעה מכוסה,ואז להסיר כיסוי ולאפות עד שהשקדים מקבלים צבע זהוב.
כמובן שזמן האפיה משתנה בהתאם לעובי הנתחים.תזהו מאפיית יתר שתגרום לנתחים להתייבש.
בתאבון
הפעם החלטתי על ציפוי קרנצ'י...והמתכון לוקח כמה דקות ונראה מאוד חגיגי ומרשים גם לארוח.
את הפרגיות השרתי שעתיים במרינדה של: 3 כפות סילאן,כף דבש,כף חרדל דיז'ון,2 שיני שום כתושות.
לאחר ההשריה טבלתי בביצה, ובקערה של מעט פירורי לחם מעורבבים עם שקדים פרוסים וחתוכים וקצת אבקת מרק בצל.
למרוח תבנית במעט שמן זית,להניח עליהם את הנתחים, לפזר גם מעליהם שמן זית ולאפות חצי שעה מכוסה,ואז להסיר כיסוי ולאפות עד שהשקדים מקבלים צבע זהוב.
כמובן שזמן האפיה משתנה בהתאם לעובי הנתחים.תזהו מאפיית יתר שתגרום לנתחים להתייבש.
בתאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה