את המתכון הבא אילתרתי תוך כדי עבודה,מול מה שנמצא במקרר.
הייתה שקית פטריות גדולה שקניתי והחלטתי למלא במלית צמחונית קלילה וטעימה. המנה גם טבעונית :)
למלית:
חצי כוס בורגול טחון דק.
רבע כוס קינואה מבושלת ומסוננת
צרור עירית קצוץ
חצי כוס גרעינים,ואגוזים.
4 כפות טחינה...לא לוותר מאחר והיא מאחדת את התערובת כי אין בה ביצים.
4 כפות סויה
2 כפות צ'ילי מתוק חריף
שן שום כתושה
2 כפות סילאן
מלח ואגוז מוסקט.
לערבב הכל יחד .
ליצור קציצות, זה קצת מתפרק,לא לדאוג. באפיה הכל מתאחד.
את הקציצות להניח בפטריות.
את כל הפטריות לשים בתבנית.
המילוי הספיק לי ל10 פטריות.
רוטב:
פחית חלב קוקוס מעורבבת עם אגוז מוסקט, מלח וכפית אבקת מרק פטריות
לצקת חצי מהרוטב לתבנית, חלק לזלף מעל לפטריות. במהלך האפיה אני מרטיבה עוד פעמיים את הפטריות ברוטב הקוקוס.
את הפטריות אני מכסה ואופה 20 דקות בערך.כשהן יוצאות מהתנור אני שופכת עליהן מהרוטב שנשאר.
לבריאות
הייתה שקית פטריות גדולה שקניתי והחלטתי למלא במלית צמחונית קלילה וטעימה. המנה גם טבעונית :)
למלית:
חצי כוס בורגול טחון דק.
רבע כוס קינואה מבושלת ומסוננת
צרור עירית קצוץ
חצי כוס גרעינים,ואגוזים.
4 כפות טחינה...לא לוותר מאחר והיא מאחדת את התערובת כי אין בה ביצים.
4 כפות סויה
2 כפות צ'ילי מתוק חריף
שן שום כתושה
2 כפות סילאן
מלח ואגוז מוסקט.
לערבב הכל יחד .
ליצור קציצות, זה קצת מתפרק,לא לדאוג. באפיה הכל מתאחד.
את הקציצות להניח בפטריות.
את כל הפטריות לשים בתבנית.
המילוי הספיק לי ל10 פטריות.
רוטב:
פחית חלב קוקוס מעורבבת עם אגוז מוסקט, מלח וכפית אבקת מרק פטריות
לצקת חצי מהרוטב לתבנית, חלק לזלף מעל לפטריות. במהלך האפיה אני מרטיבה עוד פעמיים את הפטריות ברוטב הקוקוס.
את הפטריות אני מכסה ואופה 20 דקות בערך.כשהן יוצאות מהתנור אני שופכת עליהן מהרוטב שנשאר.
לבריאות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה