לערב שבת הכנתי סלט מדהים בטעמו. ערבבתי מכל מיני שהיו במקרר.הכנתי אותו בזריזות לפני כניסת השבת כדי שאוכל לצלם...אל תגידו שאני לא משקיעה בכם.
המרכיבים:
קייל...או מנגולד. אני יודעת שמאוד קשה להשיג קייל. גם אני מצאתי רק בשוק הנמל בתל אביב. אבל אחרי טעימה ממנו הוא די הזכיר לי מנגולד,אז נראה לי בסדר אם תחליפו למנגולד,רק תקפידו לפרוס אותו לרצועות זעירות,שיראה כמו איטריות ירוקות.
שומר פרוס דק..חשוב שיהיה דק דק, אפילו תשתמשו בפריסה של מעבד המזון.
לבבות דקל חתוכים לפרוסות או תירס גמדי חתוך לקוביות.
רוטב:
כף רוטב סויה
מיץ לימון
שמן שומשום
כף רוטב צילי
מלח
אגוזי לוז קלויים...ללא מלח ושבורים לחתיכות קטנות. אם אתם משתמשים בלוז מלוח,אז אל תוסיפו מלח לפני שתטעמו.ולא להחליף לאגוזי מלך או פקאן או שקדים!!! ללוז יש טעם מובהק ששום אגוז אחר לא משתווה לו.
לערבב הכל ולזלול...
בתאבון
המרכיבים:
קייל...או מנגולד. אני יודעת שמאוד קשה להשיג קייל. גם אני מצאתי רק בשוק הנמל בתל אביב. אבל אחרי טעימה ממנו הוא די הזכיר לי מנגולד,אז נראה לי בסדר אם תחליפו למנגולד,רק תקפידו לפרוס אותו לרצועות זעירות,שיראה כמו איטריות ירוקות.
שומר פרוס דק..חשוב שיהיה דק דק, אפילו תשתמשו בפריסה של מעבד המזון.
לבבות דקל חתוכים לפרוסות או תירס גמדי חתוך לקוביות.
רוטב:
כף רוטב סויה
מיץ לימון
שמן שומשום
כף רוטב צילי
מלח
אגוזי לוז קלויים...ללא מלח ושבורים לחתיכות קטנות. אם אתם משתמשים בלוז מלוח,אז אל תוסיפו מלח לפני שתטעמו.ולא להחליף לאגוזי מלך או פקאן או שקדים!!! ללוז יש טעם מובהק ששום אגוז אחר לא משתווה לו.
לערבב הכל ולזלול...
בתאבון
המתכונים שלך יכולים לעניין את חברי קהילת פרפרים וחברות של הבלוג שלך בקהילה עשויה להגדיל את החשיפה של הבלוג לקהלים ומגיבים חדשים.
השבמחקכתובת אתר פרפרים:
https://isra-parparim.blogspot.com/
תודה .
השבמחק