עוד מתכון שיכול לככב בערב החג :)
לעוף:
6 כרעיים, שוק וירך.
7 כפות ריבת משמש
5 בצלים חתוכים לרבעים
רבע כוס רוטב סויה
כף שום גבישי או 2 שיני שום כתושות
מלח. את כל זה שמים בתבנית ביחד עם העוף.
לערבב ולעסות את העוף על מנת שכל הטעמים יתערבבו.
להכניס לתנור מכוסה לחצי שעה.חום של 190.
אחרי חצי שעה להוסיף כוס מים ולהמשיך לבשל עד לקבלת צבע שזוף כמו בתמונה.
תהנו.
פגזזזזזזזזזזזזזז
השבמחקאפשר ריבה אחרת אם אין לי משמש?
השבמחקהיי לא ניסיתי ריבה אחרת...אבל הטעם היחיד שאפשר זה ריבת תפוז
השבמחק