יום רביעי, 19 בדצמבר 2012

פשטידת תירס, זיתים ובצל ירוק

פשטידה טעימה ב5 דקות...

לרשום את המתכון כאן בבלוג לקח לי יותר זמן מלהכין את הפשטידה הזו..
פתרון נפלא לארוחת ערב.

 למתכון:

 בקערה גדולה לערבב קופסה של תירס מסוננת, צרור בצל 



ירוק קצוץ, כוס זיתים מגולענים חתוכים לפרוסות, קופסא 


קטנה של גבינה לבנה וקופסה של קוטג'.


 להוסיף מיכל אחד של  שמנת חמוצה.



 לערבב הכל יחד ולהוסיף 4 ביצים, כף אבקת 



מרק בצל, מלח, פלפל שחור ומוסקט מגורר. אפשר לשלב 




פנימה גם גבינות כמו פרמז'ן או בולגרית. לכסות ולאפות 


ב180 חצי שעה, להסיר כיסוי ולאפות עד שהיא משחימה 



מעט. 


הזריחה המדהימה שצילמתי הבוקר!!!   




4 תגובות:

  1. אוי כמה שהפשטידה הזו טעימה, מומלץ באמת לשלב גם גבינות אחרות שאתם אוהבים ומובטח לכם תענוג..

    השבמחק
  2. מאיוש, נראית נהדר.
    ושאלה: היא יציבה למרות שאין בה קמח או פירורי לחם?

    השבמחק
  3. בטח. פחות יציבה מפשטידה עם קמח,אבל יציבה. ותמיד חותכים פשטידה אחרי שהיא מתקררת מעט ולא כשהיא חמה מאוד. את יכולה להוסיף כמה כפות קמח תירס אם את רוצה יותר יציבות

    השבמחק

Powered By Blogger