חוזרים לשגרה המבורכת...נגמור החגים , צריך לחזור לארוחות שפויות יותר,הנה מתכון לסלט טעים ודיאטטי.
. את הסלט מצאתי בספר של יותם אוטולונגי..ספר בישול שכבר הכנתי ממנו כמה דברים וכולם יצאו מוצלחים.
אז הנה עוד מתכון מבית היוצר של אוטולונגי. אני שיניתי מעט את המתכון לפי טעמי האישי והמצרכים שהיו בבית.
מצרכים:
2 כפות צלפים...מנוקזים וקצוצים
2 כפות שום כתושות.
2 כפות חומץ תפוחים
120 מ"ל שמן זית
כרובית קטנה מחולקת לפרחים, שטופה ונקייה.
שמיר קצוץ אני שמתי בערך 4 כפות.
עלי תרד
20 עגבניות שרי חצויות
מלח ופלפל שחור .
ההכנה מאוד פשוטה... את הכרובית יש לחלוט במשך 4 דקות בערך. לסנן אותה ולהניח בצד.
לחמם מחבת פסים ולצלות עליה את הכרובית עד שהיא מקבלת סימני חריכה.
מכל שאר המרכיבים ... חוץ מהתרד והעגבניות יוצרים רוטב. מערבבים יחד את כל המרכיבים ושופכים את הרוטב על הירקות.
השינויים שלי הם: לא שמתי תרד ולא צלפים. הוספתי לרוטב גם 3 כפות רכז רימונים.
תהנו
. את הסלט מצאתי בספר של יותם אוטולונגי..ספר בישול שכבר הכנתי ממנו כמה דברים וכולם יצאו מוצלחים.
אז הנה עוד מתכון מבית היוצר של אוטולונגי. אני שיניתי מעט את המתכון לפי טעמי האישי והמצרכים שהיו בבית.
מצרכים:
2 כפות צלפים...מנוקזים וקצוצים
2 כפות שום כתושות.
2 כפות חומץ תפוחים
120 מ"ל שמן זית
כרובית קטנה מחולקת לפרחים, שטופה ונקייה.
שמיר קצוץ אני שמתי בערך 4 כפות.
עלי תרד
20 עגבניות שרי חצויות
מלח ופלפל שחור .
ההכנה מאוד פשוטה... את הכרובית יש לחלוט במשך 4 דקות בערך. לסנן אותה ולהניח בצד.
לחמם מחבת פסים ולצלות עליה את הכרובית עד שהיא מקבלת סימני חריכה.
מכל שאר המרכיבים ... חוץ מהתרד והעגבניות יוצרים רוטב. מערבבים יחד את כל המרכיבים ושופכים את הרוטב על הירקות.
השינויים שלי הם: לא שמתי תרד ולא צלפים. הוספתי לרוטב גם 3 כפות רכז רימונים.
תהנו
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה