בראוניז גבינה
מתכון של הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט
מתכון מעולה,וממכר,אי אפשר להפסיק לאכול.במיוחד לחג:)
המרכיבים (תבנית מלבנית 33X27):
לבצק:
200 גרם סוכר, 100 גרם חמאה
1 ביצה, 2 כוסות קמח, 1 כפית אבקת אפייה
לבראוניז:
180 גרם חמאה, 200 גרם שוקולד מריר
200 גרם סוכר, 4 ביצים, 1 כפית תמצית וניל
100 גר' קמח תופח, קורט מלח
לשכבת הגבינה:
50 מ"ל חלב, 120 גרם שוקולד לבן
375 גרם גבינה 5%, 1/3 כוס סוכר
4 ביצים, 2 כפות גדושות קמח תפו"א
לפירורים:
1/4 כוס סוכר, 1 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפיה, 25 גרם חמאה, 1 חלמון
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי הבצק במעבד מזון.
מרדדים בתבנית ואופים כ-10 דקות.
ממיסים את החמאה בסיר. מוסיפים את השוקולד המריר והסוכר. מערבבים היטב ומוסיפים את שאר החומרים.
שמים את התערובת על הבצק ואופים 12 דקות ב-180 מעלות.
ממיסים את השוקולד עם החלב.
מערבבים את הגבינה, הסוכר, הביצים והקמח.
יוצקים את התערובת על השוקולד.
אופים 20 דק' נוספות.
מערבב את כל החומרים לפירורים במעבד מזון.
מפזרים על הגבינה ואופים עוד כ-15 דקות, עד שמזהיב.
אני ויתרתי על הפירורים,החצי האהוב שונא מאוד....... פירורים.
בתמונה פה ויתרתי על הבסיס ושמתי לוטוס במלית הגבינה.....אפשר לשחק עם המתכון בהמון וריאציות♥
מאיה העוגה ניראת מעולה!!!
השבמחקתודה מתוקה. היא גם טעימה פחד. אי אפשר להפסיק ליישר.
השבמחקהעוגה ניראית יפהפיה.
השבמחקאיך מגיעים לשוליים כל כך ישרים?
תודה
היי. אני אופה ברינגים ולא בתבניות רגילות,אז כל מה שנותר זה לחלץ את העוגה משם. זה יוצא, נקי ,ישר ויפה.
השבמחק