יום שלישי, 7 ביוני 2016

בראוניז שוקולד וגבינה


בראוניז גבינה


מתכון של הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט
 מתכון מעולה,וממכר,אי אפשר להפסיק לאכול.במיוחד לחג:)



המרכיבים (תבנית מלבנית 33X27):

לבצק:

200 גרם סוכר, 100 גרם חמאה

1 ביצה, 2 כוסות קמח, 1 כפית אבקת אפייה

לבראוניז:

180 גרם חמאה, 200 גרם שוקולד מריר

200 גרם סוכר, 4 ביצים, 1 כפית תמצית וניל

100 גר' קמח תופח, קורט מלח

לשכבת הגבינה:

50 מ"ל חלב, 120 גרם שוקולד לבן

375 גרם גבינה 5%, 1/3 כוס סוכר

4 ביצים, 2 כפות גדושות קמח תפו"א

לפירורים:

1/4 כוס סוכר, 1 כוס קמח

1/2 כפית אבקת אפיה, 25 גרם חמאה, 1 חלמון

התמונה של ‏מאיה יעקב‏.



אופן ההכנה:


מערבבים את כל חומרי הבצק במעבד מזון.

מרדדים בתבנית ואופים כ-10 דקות.

ממיסים את החמאה בסיר. מוסיפים את השוקולד המריר והסוכר. מערבבים היטב ומוסיפים את שאר החומרים.

שמים את התערובת על הבצק ואופים 12 דקות ב-180 מעלות.

ממיסים את השוקולד עם החלב.

מערבבים את הגבינה, הסוכר, הביצים והקמח.

יוצקים את התערובת על השוקולד.

אופים 20 דק' נוספות.

מערבב את כל החומרים לפירורים במעבד מזון.

מפזרים על הגבינה ואופים עוד כ-15 דקות, עד שמזהיב.

אני ויתרתי על הפירורים,החצי האהוב שונא מאוד....... פירורים.

בתמונה פה ויתרתי על הבסיס ושמתי לוטוס במלית הגבינה.....אפשר לשחק עם המתכון בהמון וריאציות♥

התמונה של ‏מאיה יעקב‏.


4 תגובות:

  1. מאיה העוגה ניראת מעולה!!!

    השבמחק
  2. תודה מתוקה. היא גם טעימה פחד. אי אפשר להפסיק ליישר.

    השבמחק
  3. העוגה ניראית יפהפיה.
    איך מגיעים לשוליים כל כך ישרים?
    תודה

    השבמחק
  4. היי. אני אופה ברינגים ולא בתבניות רגילות,אז כל מה שנותר זה לחלץ את העוגה משם. זה יוצא, נקי ,ישר ויפה.

    השבמחק

Powered By Blogger