יום ראשון, 13 בפברואר 2011

סלט סלק ותפוחים

לשבת הכנתי סלט טעים שכדאי לכם להכין.



 לסלט:
סלק גדול שטוף מקולף וחתוך לרצועות  דקות דקות... את הסלק לא מבשלים אלא אוכלים טרי.
2 תפוחי גרנד סמתי, חתוכים גם הם לרצועות דקיקות

על הירקות לשפוך רוטב



2 כפות חומץ תפוחים
כפית חרדל רגיל
2 כפות סילאן
כף שמן שומשום
ו2 כפות סוכר דמררה.

לערבב הכל ולצקת על הסלט

 ובהמשך השבוע...... מתכון לעוגת גבינה עם תותים משגעת. יש למה לחכות.....

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger