יום שני, 28 באוקטובר 2019

שקשוקת שוק



אחרי החגים כולם רוצים לאכול בריא ודיאטטי " לא? :)
אז בדיוק בשביל זה אני מעלה את המתכון שנירה ורותי רוסו העלו במוסף השבת.

 המון ירקות בתנור,מלא צבעים וטעם.
אפשר לשים כל ירק שיש לכם ולא דורש בישול ממושך.
לא לשים בטטה ותפוחי אדמה,גזר או סלק.

 על הירקות מזלפים שמן זית ומלח ולתנור לצריבה של 20 דקות
לאחר מכן ,מוציאים בזהירות את התבנית . יוצרים שקעים קטנים ושופכים ביצה בכל שקע.
מחזירים לתנור עד שהחלמון מקריש...זה לוקח כמה דק , להזהר לא לייבש.
להוציא ולזלול בלי יסורי מצפון :)

 לחמם תנור לחום של 220 .ועד שהוא יגיע לחום,אפשר להכין את הירקות .

הירקות שאני שמתי :
קייל
גמבות בצבעים שונים
צנוניות חתוכות..פעם ראשונה שאכלתי צנונית אפויה...להיט!
בצל אדום
ראש שום מקולף
2 עגבניות פרוסות
תירס מקופסא
חצי כרוב סגול פרוס...שימו אפילו עוד \זה טעים ביותר
ושעועית אדומה מקופסא...לא לוותר!!!! הכי טעים :)
ואין ירק כחול...זה הסגול של הכרוב עבר לחלבון ...
זהו. להכין כמו שכתבתי למעלה.
 וחשוב לא להתקמצן עם השמן!  שיהיה שמן על כל ירק .
חשוב לא לערום ערמה גדולה,הכל צריך להיות בשכבה אחת .
לבריאות♥




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה