הרעיון למתכון עלה לי ממש לפני החג כשחשבתי במה למלא את הפטריות... המתכון לפניכם.
תהנו♥
לפני הכל...תשרו בקערה 2 כפות בורגול דק! בורגול טחון שנקרא ג'ריש.
לפסטו צריך צרור כוסברה...תרגישו חופשי להגדיל או להקטין לפי כמות הפטריות שלכם.
אז צרור כוסברה
שני גבעולי בזיליקום...רק העלים
חצי כוס אגוזי מלך
כפית אבקת מרק בצל
מעט אגוז מוסקט
מלח
3 כפות שמן זית ומעט מים....פחות מרבע כוס.
להכניס הכל לבלנדר ולטחון!
אחרי הטחינה להוציא הכל לקערה ולהוסיף כף גדושה של פירורי לחם ואת הבורגול שהושרה ונסחט היטב.
אם התערובת נוזלית תוסיפו עוד קצת פירורי לחם.תטעמו ותראו אם צריך עוד תיבול
התערובת צריכה להרגיש כמו פירה.
את מה שנשאר בבלנדר לא לזרוק...לשים בפנים חצי כוס מים ולערבב
ולשפוך לתבנית שבה נאפה את הפטריות{ זה טעיםםםם חבל לזרוק} וזה רוטב מצויין ולהוסיף לרוטב שבתבנית 2 כפות רוטב צילי מתוק.
אחרי שהפסטו מוכן נניח את הפטריות השטופות והנקיות בתבנית שלתוכה שפכנו את שאריות הפסטו
נניח מלית פסטו בתוך כל פטריה...תראו בתמונה איך זה נראה.
מעל לכל פטריה הנחתי רצועות בצל מטוגן. אל תוותרו!!! זה טעים ומוסיף המון.
לכסות בנייר אפייה...לא צריך להדק רק להניח מעל. לאפות ב180 עשרים דקות
ואז להסיר נייר אפיה ולתת עוד אפיה עד שהבצל משחים. מדי פעם שפכו מהרוטב שבתבנית על הפטריות.
אחרי שמוכן אפשר להגיש על ריבוע בצק עלים...או לבד.
זה טעיםםםםםםםםםםםםםם
תהנו ♥
בוקר טוב
השבמחקאפשר להכניס לתנור ולהשחים אחרי כמה שעות?
ואיזה פטריות להשתמש?
היי. אי אפשר אחרי כמה שעות. הפטריות ישחירו. תשתמשי באיזה פטריות שבא לך. ואפשר למלא אותם
השבמחק