יום רביעי, 11 בינואר 2017

מוס שוקולד אפוי


העוגה הזו...מוס או פאדג' זה לא משנה איך אקרא לה היא במרקם עננים,נמס בפה. והכי חשוב קלה קלה.
ללא גלוטן וללא סוכר אם משמיטים את הלוטוס.וגם בעלי ידיים שמאליות במטבח יצליחו:)

לעבודה:
 להמיס בסיר 400 גרם שוקולד מריר עם 200 גרם חמאה ולגרסה פרווה, 4 כפות שמן קוקוס או רבע כוס שמן רגיל
להוסיף 3 כפות פינה קולדה או ברנדי.
לצנן מעט.
במיקסר מקציפים על מהירות גבוהה 6 ביצים. לא ביצים קרות!!
להקציף עד שנוצר מוס גבוה וצהוב...לוקח בערך שמונה דקות
זהוווו ,זה כל העוגה.
כעת נשאר לאחד תערובות. ולאפות בתנור ב170. עד שמוכן..לי לקח חצי שעה.אני פיזרתי לוטוס בבלילה לפני האפיה.
אפשר לפזר פקאנים,אגוזי מלך...ומה שטעים לכם♥

תהנו








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger