חיפשתי מתכון שונה לפרגית שכל כך אוהבים אצלנו וכמובן רציתי שיראה חגיגי. חיפשתי מה יש במקרר ואילו צמחים יש בעציצים וככה הומצא המתכון.
את הפרגית להשרות בקערה עם התבלינים הבאים:
כף גדושה פסטו
4 שיני שום
2 גבעולי טימין
כף פפריקה מעושנת
כפית תבלין למעורב
גבעול רוזמרין
מלח ופלפל שחור.
4 כפות שמן זית.
להשרות את הפרגיות כשעתיים במקרר.
בתבנית שבה נאפה את הפרגיות לשים 3 בצלים קצוצים מעליהם לזלף קצת שמן זית. להניח את הפרגיות ולשפוך מעליהם את המרינדה.מעל לפרגיות לפזר 4 כפות פיסטוק טחון. לא קלוי!! לכסות את התבנית ולאפות ב180 45 דקות. אחרי הזמן שכתבתי,להסיר כיסוי ולאפות עוד רבע שעה. בהגשה אפשר לפזר עוד פיסטוק טחון ועירית קצוצה. :)
בתאבון וספרו איך יצא.♥
את הפרגית להשרות בקערה עם התבלינים הבאים:
כף גדושה פסטו
4 שיני שום
2 גבעולי טימין
כף פפריקה מעושנת
כפית תבלין למעורב
גבעול רוזמרין
מלח ופלפל שחור.
4 כפות שמן זית.
להשרות את הפרגיות כשעתיים במקרר.
בתבנית שבה נאפה את הפרגיות לשים 3 בצלים קצוצים מעליהם לזלף קצת שמן זית. להניח את הפרגיות ולשפוך מעליהם את המרינדה.מעל לפרגיות לפזר 4 כפות פיסטוק טחון. לא קלוי!! לכסות את התבנית ולאפות ב180 45 דקות. אחרי הזמן שכתבתי,להסיר כיסוי ולאפות עוד רבע שעה. בהגשה אפשר לפזר עוד פיסטוק טחון ועירית קצוצה. :)
בתאבון וספרו איך יצא.♥
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה