יום חמישי, 18 בספטמבר 2014

פרגית בפיסטוקים ועשבי תיבול

חיפשתי מתכון שונה לפרגית שכל כך אוהבים אצלנו וכמובן רציתי שיראה חגיגי. חיפשתי מה יש במקרר ואילו צמחים יש בעציצים וככה הומצא המתכון.



את הפרגית להשרות בקערה עם התבלינים הבאים:
 כף גדושה פסטו
4 שיני שום
2 גבעולי טימין
כף פפריקה מעושנת
כפית תבלין למעורב
גבעול רוזמרין
מלח ופלפל שחור.
4 כפות שמן זית.

להשרות את הפרגיות כשעתיים במקרר.

בתבנית שבה נאפה את הפרגיות לשים 3 בצלים קצוצים מעליהם לזלף קצת שמן זית. להניח את הפרגיות ולשפוך מעליהם את המרינדה.מעל לפרגיות לפזר 4 כפות פיסטוק טחון. לא קלוי!! לכסות את התבנית ולאפות ב180 45 דקות. אחרי הזמן שכתבתי,להסיר כיסוי ולאפות עוד רבע שעה. בהגשה אפשר לפזר עוד פיסטוק טחון ועירית קצוצה. :)
בתאבון וספרו איך יצא.♥



אין תגובות:

פרסום תגובה