רוגלך טעימים מאוד. תכינו את הבצק בבוקר ובערב יש לכם ארוחת ערב.
אני לא שמתי ביצה ושומשום כי לא אוהבים אצלי.
חומרים ל-60 יחידות:
1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה
1 גביע (250 גרם) גבינת קוטג'
200 גרם גבינה צהובה מגוררת ... אני הוספתי פרמז'ן לבצק.
200 גרם חמאה רכה
½ 2 כוסות (350 גרם) קמח תופח
כפית שטוחה מלח
לציפוי:
ביצה טרופה
מעט שומשום
ההכנה
. שמים בקערה את כל חומרי הבצק ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד
2. עוטפים את הבצק בניילון ומאחסנים במקרר 8-12 שעות. אפשר גם פחות, אני שמתי 3 שעות במקרר
3. מחלקים את הבצק הקר ל-5 חלקים שווים.
4. על משטח מקומח קלות, מרדדים כל חלק לעלה עגול בקוטר צלחת גדולה.
5. בסכין חדה, חותכים כל עלה ל-12 משולשים ומגלגלים כל משולש לסהרון, מהצד הרחב אל הצר.
6. מניחים את הסהרונים על נייר אפיה בתבנית שטוחה ומברישים בביצה טרופה.
7. זורים מעט שומשום ואופים בחום גבוה 200°, כ-25-30 דקות, עד השחמה.
המתכון הוא של סמדר מוואלה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה