יום שבת, 30 באוקטובר 2010

עוגה חגיגית



על אותו מתכון כמו העוגת גבינה עם הנקודות.
הכנתי עוגה בגרסה אחרת.
אצלי הבן מכור לעוגה הזו. הפעם בגרסה רגילה
.
בתאבון.
 ולכל מי שביקש ממני במייל לפרסם את המתכון המלא.
בבקשה.




לבסיס.
200גרם ביסקוויטים מרוסקים מעורבבים עם 100 גרם חמאה
לשטח בתבנית.

מלית גבינה.
750 גרם גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה רגילה או שמנת של פעם אם אין לכם בעיית קלוריות...
4 ביצים
כוס סוכר
3 כפות קורנפלור
כף גדושה קמח.
לערבב הכל  ולשפוך על הבסיס.
לאפות ב160 שעה.
בתאבון

3 תגובות:

  1. מה הכוונה לערבב הכל? עוגה בחושה או הכל במיקסר?
    זה יוצא מספיק אוורירי?

    השבמחק
  2. לערבב הכל, זה לערבב הכל יחד או ביד או במיקסר מה שנוח לך.
    זו עוגה לא אוריריית אלא יותר דחוסה. זה יותר דומה למוס גבינה.

    השבמחק
  3. היי

    האם על מלית הגבינה ישר מרחת שוקולד או שיש מעל ציפוי קרם. אם כן איך מכינים את הציפוי??

    ואיך מכינים את הקרם שוקולד שמעל וכיצד אפשר ליצור את הצורה של השוקולד שעשית??

    השבמחק

Powered By Blogger