על אותו מתכון כמו העוגת גבינה עם הנקודות.
הכנתי עוגה בגרסה אחרת.
אצלי הבן מכור לעוגה הזו. הפעם בגרסה רגילה
.
בתאבון.
ולכל מי שביקש ממני במייל לפרסם את המתכון המלא.
בבקשה.
לבסיס.
200גרם ביסקוויטים מרוסקים מעורבבים עם 100 גרם חמאה
לשטח בתבנית.
מלית גבינה.
750 גרם גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה רגילה או שמנת של פעם אם אין לכם בעיית קלוריות...
4 ביצים
כוס סוכר
3 כפות קורנפלור
כף גדושה קמח.
לערבב הכל ולשפוך על הבסיס.
לאפות ב160 שעה.
בתאבון
מה הכוונה לערבב הכל? עוגה בחושה או הכל במיקסר?
השבמחקזה יוצא מספיק אוורירי?
לערבב הכל, זה לערבב הכל יחד או ביד או במיקסר מה שנוח לך.
השבמחקזו עוגה לא אוריריית אלא יותר דחוסה. זה יותר דומה למוס גבינה.
היי
השבמחקהאם על מלית הגבינה ישר מרחת שוקולד או שיש מעל ציפוי קרם. אם כן איך מכינים את הציפוי??
ואיך מכינים את הקרם שוקולד שמעל וכיצד אפשר ליצור את הצורה של השוקולד שעשית??