יום חמישי, 9 בפברואר 2012

כדורי בשר מטוגנים בציפוי שומשום שחור ולבן


המתכון הוא של אהרוני. מתכון מוצלח מאוד!
מצרכים
750 גרם עוף טחון
3 בצלי שאלוט קצוצים דק
2 שיני שום קצוצות דק
2 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
½ כוס עלי כוסברה קצוצים
½ קולרבי בינוני קצוץ דק
1 ביצה 1
חלמון ביצה 2
כפות רוטב סויה
3 כפות קורנפלור
מלח, פלפל שחור טחון טרי
מעט אבקת צ'ילי חריף
לציפוי:
½ כוס גרגיר שומשום לבן ½ כוס גרגירי שומשום שחור
הכנה:
-מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה ומקררים כשעה. -מרטיבים את הידיים וצרים מהתערובת כדורי בשר קצת יותר קטנים מכדורי פינג-פונג. -מערבבים את שני סוגי השומשום ומפזרים אותם על צלחת שטוחה. -טובלים את הכדורים בצלחת השומשום ומגלגלים אותם כך שהם יהיו מצופים לגמרי. מטגנים אותם בשמן עמוק וחם כשלוש-ארבע דקות. מגלגלים אותם תוך כדי הטיגון עד שהשומשום שחום מעט. להגשה: משפדים כל שלושה כדורים על שיפוד במבו ומגישים עם רוטב סויה חריף.
ועכשיו, תמונות מארוחה חגיגית שהתקיימה אצלנו אתמול 














2 תגובות:

  1. ואו, מאיה, הכל נראה פשוט נפלא! מאחלת לכם הרבה חגיגות ושתמיד יהיה טעים.

    השבמחק
  2. תודה יקירה, כשיהיה לי זמן אעלה תמונות ומתכונים לקומונה. שמחות לכל עם ישראל .אמן!

    השבמחק

Powered By Blogger