מתכון קל וטעים.שיכול להוות תוספת לארוחה חגיגית.
אפשרגם בגרסה חלבית לארוחת ערב קלילה...
את תפוחי האדמה יש לחתוך לחצי ולרוקן מעט עם כף פריזיאן.
לא לזרוק את הכדורים שרוקנתם,פשוט הניחו בתבנית.
להכניס את תפוחי האדמה לתנור כשזילפתם עליהם שמן זית עד שהם מתרככים..אבל לא לגמרי!
ואז הבחירה מה למלא היא שלכם
אפשר בצל מטוגן עם פטריות וגבינות
כאן מילאתי בפלפלים,פטריות ובצל מטוגן,מתובלים במעט סויה וצ'ילי מתוק.
ומה שנשאר זה להמשיך באפייה עד שהכל רק וטעים.ותפוחי האדמה קריספים:)
קל קל וטעים טעים.
בהגשה לפזר בצל ירוק או עירית קצוצים♥
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה