אסאדו הוא החלק האהוב עלי בבשר, עסיסי ומלא שומן:)
הוא קל להכנה,תיבול פשוט,הוסיפו כל ירק שאתם אוהבים,להכניס לכלי סגור לתנור לשעתיים שלוש ,וללקק אצבעות.
אני הכנתי כך:
הכנסתי לסיר נתחי אסדאו,לפת,בצל,תפוחי אדמה...תיבלתי במלח,מעט סויה מתוקה,פלפל שחור,אגוז מוסקט מגורר,ראש שום. עלי רוזמרין ןתימין...לערבב הכל יחד. אין צורך בשמן,האסאדו מפריש המון שמן. לסגור ולתנור.
נכון קל?
תהנו וספרו איך יצא♥
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה