תוספת נהדרת וטעימה שגם הוגשה בחג..
כמה דקות הכנה: אם יש לכם מעבד מזון שחותך לקוביות אז ההכנה באמת לוקחת שניות...אם אין ,תאלצו לחתוך 4 בטטות לקוביות קטנות ויפות.
את הבטטות להקפיץ במחבת חמה,בזהירות כדי שלא תקבלו פירה בטטה.
אחרי חמש דקות להוסיף רוטב צ'ילי מתוק,סויה,פלפל שחור ודבש או סילאן. תטעמו ותראו אם צריך לתקן.תוסיפו חצי כוס מים ותנו לזה להתבשל על אש קטנה 10 דקות...או עד שהבטטות מוכנות.
להגיש עם ערבוב עדין של שמן שומשום והמון עירית קצוצה...אפשר לפזר שומשום או גרעינים קלויים אחרים.
כמה דקות הכנה: אם יש לכם מעבד מזון שחותך לקוביות אז ההכנה באמת לוקחת שניות...אם אין ,תאלצו לחתוך 4 בטטות לקוביות קטנות ויפות.
את הבטטות להקפיץ במחבת חמה,בזהירות כדי שלא תקבלו פירה בטטה.
אחרי חמש דקות להוסיף רוטב צ'ילי מתוק,סויה,פלפל שחור ודבש או סילאן. תטעמו ותראו אם צריך לתקן.תוסיפו חצי כוס מים ותנו לזה להתבשל על אש קטנה 10 דקות...או עד שהבטטות מוכנות.
להגיש עם ערבוב עדין של שמן שומשום והמון עירית קצוצה...אפשר לפזר שומשום או גרעינים קלויים אחרים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה