יש מתכונים שלא צריכים הכנה רבה ומסובכת. וכשקופסת העוגיות שעל השיש מתרוקנת...אני בטוחה שיש לכל אחד קופסא כזו(: לי יש שתיים!! אלו חלק מהעוגיות שממלאות את הקופסה...
המתכון של קרין גורן.
200 גרם חמאה רכה 1/4 כוס סוכר חום דמררה 2 כפות סירופ מייפל 1 כפית תמצית וניל 2 כוסות קמח קמצוץ מלח 200 גרם אגוזי פקאן טחונים גס |
ההכנה:
מחממים תנור ל-170 מעלות. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה, סוכר חום, סירופ מייפל ותמצית וניל עד לקבלת תערובת קרמית . מוסיפים קמח ומלח ומעבדים רק עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים פנימה פקאנים ומעבדים קצרות לפיזור אחיד בבצק. מגלגלים את הבצק הקר לכדורים בקוטר 3 ס"מ. מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 25 דקות עד שהעוגיות זהובות בהירות , הן אמורות להישאר בהירות. מצננים מעט ומגלגלים את העוגיות החמימות באבקת סוכר. שומרים בכלי אטום, בטמפרטורת החדר או במקרר . |
איפה המייפל?
השבמחקצודקת. תודה ששמת לב(: המתכון תוקן.
השבמחק