קציצות מאוד מאוד טעימות שאפשר גם לאכול ישר אחרי הטיגון, ללא הרוטב.ומתאימות לתשעת הימים
חומרים לקציצות.
2 קופסאות טונה במים או בשמן ,לבחירתכם, מסוננות היטב
חצי צרור כוסברה קצוצה
2 כפות סולת
4 כפות פירורי לחם
כפית כמון, כפית כוסברה יבשה טחונה. מלחלפי הטעם ושני שיני שום כתושות.
כף גדושה פפריקה מתוקה
2 ביצים
לערבב הכל יחד ולטגן לקציצות.
לרוטב.
3 גמבות ו2 עגבניות לרסק במעבד מזון,או בבלנדר .
את כל המחית הזו להכניס לסיר. להוסיף כוס מים ולהביא לרתיחה.
כשרותח לתבל באותו תיבול שתיבלנו בקציצות ..להכניס את הקציצות ולבשל 10 דקות.
לפני הסוף לפזר כוסברה קצוצה.
בתאבון
חומרים לקציצות.
2 קופסאות טונה במים או בשמן ,לבחירתכם, מסוננות היטב
חצי צרור כוסברה קצוצה
2 כפות סולת
4 כפות פירורי לחם
כפית כמון, כפית כוסברה יבשה טחונה. מלחלפי הטעם ושני שיני שום כתושות.
כף גדושה פפריקה מתוקה
2 ביצים
לערבב הכל יחד ולטגן לקציצות.
לרוטב.
3 גמבות ו2 עגבניות לרסק במעבד מזון,או בבלנדר .
את כל המחית הזו להכניס לסיר. להוסיף כוס מים ולהביא לרתיחה.
כשרותח לתבל באותו תיבול שתיבלנו בקציצות ..להכניס את הקציצות ולבשל 10 דקות.
לפני הסוף לפזר כוסברה קצוצה.
בתאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה