יום שישי, 2 בספטמבר 2011

דלעת ערמונים במילוי כבד




5 דלעת ערמונים

 3 בצלים גדולים קצוצים ומטוגנים
חצי קילו כבד מוכשר ונקי   חתוך לקוביות קטנות.
6 משמשים יבשים קצוצים

 לבצל המטוגן מוסיפים את הכבד  ואת המשמשים.
 מתבלים במלח ופלפל שחור  וכפית אבקת מרק בצל. להזהר עם המלח כי הכבד קצת מלוח בגלל ההכשרה!



את הדלעות שוטפים ומרוקנים. ממלאים  במלית הכבד. מניחים בתבנית.

רוטב לשפוך על הדלעות:

 3 כפות ריבת משמש
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
 חצי כוס מים ומעט רוטב סויה.
לשפוך על הדלעות ולכסות. לאפות שעה בחום של 180 .אחרי שעה להסיר כיסוי, לפזר שקדים קצוצים ולשפוך עליהם מהנוזלים שנמצאים בתחתית התבנית. ולאפות עוד רבע שעה. בתאבון.

במקום משמשים אפשר להוסיף קוביות תפוחי עץ מקורמלות.





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger