ברוכים הבאים למטבח שלי
בס"ד ♥ הבלוג של מאיה יעקב.
יום חמישי, 22 ביולי 2010
סלט כרוב סגול ואננס
2 שניות עבודה ויוצא סלט מעולה.
כרוב סגול קצוץ, שטוף ונקי.
לערבב בקערה
כף חרדל דיז'ון עם 3 כפות סילאן
לשפוך על הכרוב ולפזר מעל אננס משומר
שומשום קלוי וגרעיני חמניה קלויים.
לערבב הכל יחד ,לטעום ולתקן תיבול אם צריך.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
רשומה חדשה יותר
רשומה ישנה יותר
דף הבית
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה