יום ראשון, 24 בינואר 2010

פשטידת תרד ופטריות



ביקשתי מהבעל היקר שיקנה לי חבילה של עלי תרד, אבל הבעל היקר קנה לי חבילה קפואה במקום עלים טריים אז נשארתי עם חבילת עלי תרד קפואה.
ואני אף פעם לא מחליפה חזרה,תמיד אמצא מה להכין עם כל דבר ,במיוחד שאצלי מאוד אוהבים תרד.........טוב ,לא כולם.
אז החלטתי להכין פשטידה.

חומרים
חבילה של עלי תרד קפואה של סנפרוסט. להוציא מהמקפיא בערך שעתיים לפני שמכינים את הפשטידה כדי שהעלים יפשירו מעט. אבל אם שכחתם לא נורא.
קופסה של פטריות
בצל אחד
3 ביצים
חצי כוס קמח תירס
חצי כוס פירורי לחם
2 כפות קמח
4 כפות גבינה לבנה
4 כפות קוטג
100 גרם בולגרית מפוררת
מעט מוצרלה ומעט פרמז'ן

ההכנה
לטגן בצל עד להזהבה ולהוסיף את הפטריות השטופות והקצוצות.
להוסיף את גושי התרד ולערבב כל הזמן.
להנמיך אש ולתת לעלים להפשיר היטב ולאבד נוזלים.אם זכרתם להוציא את החבילה מהמקפיא שעתיים לפני, אז אין צורך לחכות.אבל אפשר גם ישר מהמקפיא.
אחרי רבע שעה על האש  לתבל במלח,פלפל שחור, מעט מוסקט,וכף פסטו.
להוריד מהאש ולצנן 10 דקות.
אחרי שהתערובבת התקררה מעט ,להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב היטב. אני פיזרתי  גם על גבי הפשטידה חתיכות מוצרלה ובולגרית.

להכניס לתנור ל180 עד שהפשטידה מוכנה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger