יום רביעי, 6 במרץ 2013

סורבה תותים עם קצפת

לקראת פסח הקרב אלינו לטובה אני אחפש מתכונים לקינוחים טעימים שתוכלו להגיש בארוחת החג...אחד מהם הוא זה. קינוח זריז וטעים, לא מכביד אחרי ארוחת החג הכבדה והארוכה...



9 מנות

2 סלסלות של תותים שטופים ונקיים.
כוס סוכר

לטחון הכל בבלנדר או במעבד מזון. וכאן יש תהליך קצת ארוך............ יש להכניס את המחית לקופסה ולהעביר למקפיא, וכל שעה בערך לערבב את המחית, לגרד ממש את השכבה הקפואה בדפנות ולהחזיר למקפיא. לעשות כך בערך 5 פעמים.

לאחר שהמחית קפאה לשים  בכוס יפה את מלית התות. ומעל לשים שכבת קצפת.
עכשיו הקצפת היא לבחירתכם. או פרווה או חלבי .כמובן שאני מעדיפה חלבי אבל לפעמים  חייבים פרווה.
אני הקצפתי 2 ריץ פרווה ביחד עם איסטנד פודינג בטעם אגוזים .ופיזרתי למעלה פקאנים.אפשר לפזר שוקולד מגורר,ברס,פקאן מסוכר. כל העולה על דעתכם.

בתאבון




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger