יום ראשון, 22 ביולי 2012

סלמון בתנור










אני שונאת דגים...שונאת לגעת, לנקות ולאכול, חוץ מ... מלך הדגים!!! הסלמון!!!


הדג היחידי שאני אוהבת ומסוגלת לאכול כל יום. הנה מתכון של 2 דקות הכנה ויש לכם מנה מצויינת להגיש לצד פירה או סלט.





7 חתיכות דג נקיות, להכניס למרינדה של:
3 כפות שמן ז
ית
כף שומשום קלוי
4 כפות רוטב סויה
כף חרדל
כף דבש
וכף סילאן
קורט מלח.
עירית קצוצה
למרוח על הדג ולהכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות ל25 דקות עד חצי שעה

2 תגובות:

Powered By Blogger