יום שלישי, 30 במרץ 2021

פטה פטריות

  
אחד המתכונים שאהבנו  בחג הפסח זה הוא מתכון נהדר של חבר יקר...ליאור שרף ♥את המתכון ראיתי ב"בופה"
המתכון צמחוני ולמעשה מחליף מצויין את פטה הכבד המסורתי...אפשר להגיש חם או קר...אצלי זה נאכל כממרח על מצה וכתוספת טעימה.





למתכון:
סלסלה של פטריות פורטבלו או שמפניון נקיות
 3 בצלים
2 שיני שום
100 גרם אגוזי מלך
1 ביצה קשה
מעט שמן זית
מלח,פלפל שחור והוספתי מעט מוסקט מגורר

ההכנה:
לטגן את הבצלים היטב ,להוסיף פטריות ושום ולהקפיץ כמה דקות
 להעביר הכל למעבד מזון ולטחון
להעביר לתבניות אישיות או לאחת גדולה...לקרר היטב ואז לחלץ
בתאבון

4 תגובות:

  1. שלום מאיה.
    הכנתי
    יצא ממש מעולה.
    נהדר לצמחונים שביננו.
    תודה לך.

    השבמחק
  2. יאאאאאאאאאאאאא איזה כיף שבאת לספר. שמחה שאהבתם♥ חג שמח

    השבמחק
  3. תשובות
    1. לא יודעת,לא ניסיתי.היא קצת משמשת להחזיק את המסה של הכל תנסי ותחזרי לדווח או שתכיני כממרח ולא בתבניות♥

      מחק

Powered By Blogger