יום רביעי, 9 בספטמבר 2015

עוף בריבת משמש

עוד מתכון שיכול לככב בערב החג :)



 לעוף:
 6 כרעיים, שוק וירך.
 7 כפות ריבת משמש
5 בצלים חתוכים לרבעים
רבע כוס רוטב סויה
 כף שום גבישי או 2 שיני שום כתושות
 מלח. את כל זה שמים בתבנית ביחד עם העוף.
לערבב ולעסות את העוף על מנת שכל הטעמים יתערבבו.
להכניס לתנור מכוסה לחצי שעה.חום של 190.
אחרי חצי שעה להוסיף כוס מים  ולהמשיך לבשל עד לקבלת צבע  שזוף כמו בתמונה.


תהנו.

3 תגובות:

  1. אפשר ריבה אחרת אם אין לי משמש?

    השבמחק
  2. היי לא ניסיתי ריבה אחרת...אבל הטעם היחיד שאפשר זה ריבת תפוז

    השבמחק