יום שלישי, 18 באפריל 2017

פוקאצ'ות







מבקשים ממני כל הזמן בפייסבוק את המתכון לפוקאצ'ות שלי...אני מעלה אותו שוב לכאן♥
תהנו



למתכון.
חצי קילו קמח
2 כוסות קמח מלא
50 גרם שמרים
רבע כוס שמן
כפית מלח
וחצי כף סוכר
מים....תוסיפו מים עד לקבלת בצק ממש רך,הקמח המלא  צורך יותר מים.
ללוש הכל לבצק
למרוח עליו מעט שמן זית ולהניח לתפיחה.







אחרי שהבצק תפח לעבוד עם ידים משומנותליצור כדורים בגודל כדור טניס ולפתוח אותו לצורה של פיתה.
 שהפיתה לא תהיה דקה.

עם מברשת סיליקון להרביש במעט שמן ולפזר מעל פלפלים קלויים.
אאפשר לפזר מה שבא לכם!!!להתפיח מעט ולתנור על חום של 190

אפשר גבינה בולגרית, אפשר טונה , ירקות קלויים. תערובת גרעינים כל מה שעולה בדעתכם, כמעט!

תהנו






2 comments:

  1. אהלן מאיה,
    כמה זמן לאפות?
    כמה כפות שמרים יבשים זה 50 גר' ?
    וחצי קילו קמח בכוסות ?

    תודה רבה !!

    השבמחק
  2. כמה זמן לאפות? עד שמוכן:) כל תנור זמן אחר. 50 גר שמרים זה שתי כפות יבשים. חצי קילו קמח זה בערך 3 כוסות קמח..לא מדדתי בכוסות ולכן לא יודעת במדויק...אני תמיד שוקלת♥

    השבמחק