יום שלישי, 3 באוגוסט 2010

סורבה מנטה מלון. וסורבה מנגו

בחום הבלתי נסבל של הימים האחרונים מה יותר כיף מלאכול משהו קר.
אז בשבת האחרונה הכנתי 2 קינוחים טעימים וקלים.
סורבה מנגו


וסורבה מלון עם רוטב דובדבנים



סורבה זה כמובן מחית פרי קפואה שצריך לגרד אותה כל שעה בערך על מנת לקבל סורבה.
לסורבה מנגו טחנתי כמות פרי מ3 מנגו.
הקפאתי, וכל שעה גירדתי מהמקפא על מנת לקבל מרקם של ברד.
אחרי שזה מוכן הכנסתי לכוסיות קטנות עם קצפת.

סורבה מלון. בדיוק אותו דבר, אבל הוספתי סוכר לפרי כי המלון לא היה מתוק במיוחד.
רוטב דובדבנים היה לי במקפיא .זה רוטב שצמצמתי מהמיץ של שימורי הדובדבנים.
ולקצפת הוספתי תמצית מנטה.

‏2 comments:

  1. נראה ממש כיפי ומתאים לקראת הקיץ החם הבא עלינו לטובה (: תמיד הייתי "מוזרה" והעדפתי סורבה על פני גלידות שמנת, אבל אני פשוט חושבת שאין על פירות קרים על שלל צורותיהם כשחם!

    השבמחק
  2. אכן סורבה זה מרענן מעולה לקיץ. וגם אני לא סובלת גלידות

    השבמחק