יום שבת, 25 ביולי 2009

כדורי בשר בדובדבנים


המתכון הוא מהבלוג הנהדר של מרילין. לכניסה לבלוג:מרילין



המצרכים:


חצי קילו בשר טחון
מלח ופלפל
בצל קצוץ דק
כף שום כתוש
חופן פטרוזיליה קצוצה
שתי כפות נענע קצוצה
כף תימין
ארבע כפות פירורי לחם
שתי כפות אגוזים קצוצים - במקור צנובר
ביצה
~
בנוסף
צנצנת דובדבנים חמוצים בסירופ
חופן תימין
מלח - פלפל


מערבבים את כל חומרי הקציצות משהים לחצי שעה
יוצרים כדורים קטנות ומטגנים בשמן עד שהם זהובים בכל הצדדים
שופכים עליהם את תכולת צנצנת הדובדבנים יחד עם המיץ
מצרפים את התימין , מלח ופלפל ומביאים לרתיחה
מבשלים על אש בינונית קטנה עד שהרוטב מצמצם לחצי

הקציצות טעימות עוד יותר למחרת.

בתאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger