איזה סלט טעים, תכינו אותו לשבת הקרובה, מומלץ בחום רב.
לסלט :
גבעולים של סלרי, רק הגבעול ללא העלים/חתוכים לפרוסות דקות
תפוחי גרנד סמית\ חתוכים לקוביות
עירית קצוצה
שימו כמויות שוות של סלרי ותפוחים .כמה בדיוק ,תחליטו אתם לפי גודל הסלט שלכם.
לרוטב:
כפית חרדל חלק
כף חומץ תפוחים
2 כפות סילאן או דבש
מעט פלפל שחור וקורט מלח.
אם אתם מכינים את הסלט ואוכלים מיד אז אל תשימו שמן. אם הוא יאכל כעבור שעתיים ויותר תוסיפו 2 כפות שמן.
לערבב את הרוטב ולצקת על הירקות.
בתאבון
המתכון הוא בהשראת מתכון דומה של יעל גרטי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה