פשטידה טעימה ב5 דקות...
לרשום את המתכון כאן בבלוג לקח לי יותר זמן מלהכין את הפשטידה הזו..
פתרון נפלא לארוחת ערב.
למתכון:
בקערה גדולה לערבב קופסה של תירס מסוננת, צרור בצל
ירוק קצוץ, כוס זיתים מגולענים חתוכים לפרוסות, קופסא
קטנה של גבינה לבנה וקופסה של קוטג'.
להוסיף מיכל אחד של שמנת חמוצה.
לערבב הכל יחד ולהוסיף 4 ביצים, כף אבקת
מרק בצל, מלח, פלפל שחור ומוסקט מגורר. אפשר לשלב
פנימה גם גבינות כמו פרמז'ן או בולגרית. לכסות ולאפות
ב180 חצי שעה, להסיר כיסוי ולאפות עד שהיא משחימה
מעט.
הזריחה המדהימה שצילמתי הבוקר!!!
לרשום את המתכון כאן בבלוג לקח לי יותר זמן מלהכין את הפשטידה הזו..
פתרון נפלא לארוחת ערב.
למתכון:
בקערה גדולה לערבב קופסה של תירס מסוננת, צרור בצל
ירוק קצוץ, כוס זיתים מגולענים חתוכים לפרוסות, קופסא
קטנה של גבינה לבנה וקופסה של קוטג'.
להוסיף מיכל אחד של שמנת חמוצה.
לערבב הכל יחד ולהוסיף 4 ביצים, כף אבקת
מרק בצל, מלח, פלפל שחור ומוסקט מגורר. אפשר לשלב
פנימה גם גבינות כמו פרמז'ן או בולגרית. לכסות ולאפות
ב180 חצי שעה, להסיר כיסוי ולאפות עד שהיא משחימה
מעט.
הזריחה המדהימה שצילמתי הבוקר!!!
אוי כמה שהפשטידה הזו טעימה, מומלץ באמת לשלב גם גבינות אחרות שאתם אוהבים ומובטח לכם תענוג..
השבמחקתודה ירדן. היא אכן טעימה מאוד(:
השבמחקמאיוש, נראית נהדר.
השבמחקושאלה: היא יציבה למרות שאין בה קמח או פירורי לחם?
בטח. פחות יציבה מפשטידה עם קמח,אבל יציבה. ותמיד חותכים פשטידה אחרי שהיא מתקררת מעט ולא כשהיא חמה מאוד. את יכולה להוסיף כמה כפות קמח תירס אם את רוצה יותר יציבות
השבמחק