אחד המתכונים שאהבנו בחג הפסח זה הוא מתכון נהדר של חבר יקר...ליאור שרף ♥את המתכון ראיתי ב"בופה"
המתכון צמחוני ולמעשה מחליף מצויין את פטה הכבד המסורתי...אפשר להגיש חם או קר...אצלי זה נאכל כממרח על מצה וכתוספת טעימה.
למתכון:
סלסלה של פטריות פורטבלו או שמפניון נקיות
3 בצלים
2 שיני שום
100 גרם אגוזי מלך
1 ביצה קשה
מעט שמן זית
מלח,פלפל שחור והוספתי מעט מוסקט מגורר
ההכנה:
לטגן את הבצלים היטב ,להוסיף פטריות ושום ולהקפיץ כמה דקות
להעביר הכל למעבד מזון ולטחון
להעביר לתבניות אישיות או לאחת גדולה...לקרר היטב ואז לחלץ
בתאבון
שלום מאיה.
השבמחקהכנתי
יצא ממש מעולה.
נהדר לצמחונים שביננו.
תודה לך.
יאאאאאאאאאאאאא איזה כיף שבאת לספר. שמחה שאהבתם♥ חג שמח
השבמחקאפשר בלי ביצה?
השבמחקלא יודעת,לא ניסיתי.היא קצת משמשת להחזיק את המסה של הכל תנסי ותחזרי לדווח או שתכיני כממרח ולא בתבניות♥
מחקתודה זה יצא מעולה וטעים.
השבמחקאיזה כיף לשמוע♥
מחק