בסופר היה מבצע על פטריות. חיפשתי משהו טעים וקל להכין איתם וכך נולד המתכון הזה...
5 דקות הכנה וטעם משגע
למתכון
3 כפות פירורי לחם
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
שן שום כתושה וכמה גבעולי כוסברה קצוצים
כפית בזיליקום יבש
כף סויה
כף רוטב צילי מתוק ומעט מלח
לערבב הכל עם 5 כפות שמן זית
בתבנית לשפוך חצי כוס יין אדום להניח את הפטריות
למלא בכל שקע מהמילוי לאפות מכוסה רבע שעה אחרי רבע שעה להסיר כיסוי ולאפות עוד 20 דקות.
בתאבון
5 דקות הכנה וטעם משגע
למתכון
3 כפות פירורי לחם
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
שן שום כתושה וכמה גבעולי כוסברה קצוצים
כפית בזיליקום יבש
כף סויה
כף רוטב צילי מתוק ומעט מלח
לערבב הכל עם 5 כפות שמן זית
בתבנית לשפוך חצי כוס יין אדום להניח את הפטריות
למלא בכל שקע מהמילוי לאפות מכוסה רבע שעה אחרי רבע שעה להסיר כיסוי ולאפות עוד 20 דקות.
בתאבון