tag:blogger.com,1999:blog-4121160751545482507.post3530894611602680858..comments2024-02-25T12:36:07.517+02:00Comments on ברוכים הבאים למטבח שלי: לחם בירה כההמאיה יעקבhttp://www.blogger.com/profile/08832141881133141295noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-4121160751545482507.post-18662955290239520682016-08-22T22:10:49.608+03:002016-08-22T22:10:49.608+03:00היי. לא יודעת היכן קונים...אבל מאוד קל להכין :)
היי. לא יודעת היכן קונים...אבל מאוד קל להכין :)<br />מאיה יעקבhttps://www.blogger.com/profile/08832141881133141295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121160751545482507.post-18356446111647618302016-08-22T14:08:03.195+03:002016-08-22T14:08:03.195+03:00היי, היכן ניתן לרכוש לחם בירה מוכן במרכז הארץ?היי, היכן ניתן לרכוש לחם בירה מוכן במרכז הארץ?ג'ודית רגבhttp://www.juditregev.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121160751545482507.post-32902927756232142432012-07-17T20:19:03.359+03:002012-07-17T20:19:03.359+03:00בשמחה(: אני תמיד אוהבת אורחים.. כדאי לקנות את הספ...בשמחה(: אני תמיד אוהבת אורחים.. כדאי לקנות את הספר של סמדר. כל מתכון שהכנתי משם יצא מעולה. אם את מאוהבי הלחם,אז בהחלט מומלץ. הקלוריות לא עלי(:מאיה יעקבhttps://www.blogger.com/profile/08832141881133141295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121160751545482507.post-52394102646153198422012-07-17T17:43:56.897+03:002012-07-17T17:43:56.897+03:00איזו מקסימה את...
אני הופכת להיות דיירת קבע פה (-:...איזו מקסימה את...<br />אני הופכת להיות דיירת קבע פה (-:<br /><br />אהבתי את אתר "הנחתום" ומקווה שיצא לי להגיע לסטימצקי לעיין בספר שהמלצת ואולי אפילו לקנות אותו.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121160751545482507.post-9511211281453809792012-07-15T09:14:54.896+03:002012-07-15T09:14:54.896+03:00היי. אין לי הנאה יותר גדולה מאשר שמכינים מתכון שאנ...היי. אין לי הנאה יותר גדולה מאשר שמכינים מתכון שאני מפרסמת ואוהבים אותו. אז לא שיגעת אותי(: לגבי מתכונים עם סטרטר את יכולה בכל מתכון להקין בצק מקדים והוא אכן משפר את מרקם הלחם. אני ממליצה לך לקנות את הספר של סמדר זורע "לא על הלחם לבדו" ספר מעולה. ויש גם המון בלוגים טובים שמתמחים בלחמים. יש את אתר "הנחתום" שממנו הכנתי את הלחם בירה. בקיצור...אין כמו לחם של בית.אם תצטרכי עזרה ,אני כאן.מאיה יעקבhttps://www.blogger.com/profile/08832141881133141295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121160751545482507.post-56514308239807413762012-07-15T08:40:37.019+03:002012-07-15T08:40:37.019+03:00אחרי ששיגעתי אותך ארוכות והצקתי בשאלות...
הלחם יצא...אחרי ששיגעתי אותך ארוכות והצקתי בשאלות...<br />הלחם יצא מדהים! אין מילים בפי לתאר כמה אני מרוצה.<br />אוורירי מאוד וטעים ביותר.<br />כולם אהבו והתלהבו (וכמובן שקיבלת קרדיט בשולחן השבת).<br /><br />(לא הצלחתי למצוא פה באתר) האם יש לך מתכונים נוספים ללחם עם סטארטר (אהבתי את הרעיון הזה, נראה לי שהוא מאוד תורם לאווריריות של הלחם) שמשתמשים בהם רק בקמח מלא?<br />להורים יש איסור מהרופא לאכול קמח לבן, כמובן שהם חורגים מזה לעתים רחוקות אבל הייתי מעדיפה להכין להם לחם "בריא" יותר ושלא אקבל צעקות מהרופא משפחה (-:Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121160751545482507.post-7961271398731278252012-07-14T20:43:37.319+03:002012-07-14T20:43:37.319+03:00חהחהחהחה. מצחיקולה.לחם תמיד יוצא חתיך .במיוחד שאנח...חהחהחהחה. מצחיקולה.לחם תמיד יוצא חתיך .במיוחד שאנחנו מכינים בבית(: מקווה שאהבתם.מאיה יעקבhttps://www.blogger.com/profile/08832141881133141295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121160751545482507.post-28393662844935287002012-07-13T19:52:49.290+03:002012-07-13T19:52:49.290+03:00קדמונית שכמותי, אין לי פייסבוק... (-:
שמתי אותו על...קדמונית שכמותי, אין לי פייסבוק... (-:<br />שמתי אותו על 220 מעלות ואז פחדתי (כי התנור שךי קצת מזייף) אז הנמכתי ל 200 מעלות והורדתי את התבנית כדי שיאפה טוב מלמטה.<br /><br />הוא יצא ענקקקקקקקק הכנתי לחם אחד בתבנית לחם ואני קצרה בסבלנות לדעת איך הוא יצא (יש מצב שעוד 5 דקות בתנור היו עושות לו טוב אבל פחדתי שישרף...)<br /><br />אוטוטו ארוחת ערב ואני מבטיחה לכתוב לך עוד היום איך הטעם.<br />מה שבטוח, הוא יצא חתיך!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121160751545482507.post-58034056052797419072012-07-13T16:30:29.850+03:002012-07-13T16:30:29.850+03:00היי. מקווה שלא עניתי מאוחר מדי(: פעם הבאה ,אם יש ל...היי. מקווה שלא עניתי מאוחר מדי(: פעם הבאה ,אם יש לך שאלות דחופות יש את דף הפייסבוק של הבלוג. הוא פתוח רוב הזמן ואני רואה ועונה לשאלות הרבה יותר מהר מאשר במייל. ולתשובות. בוודאי שחורצים לפני הכניסה לתנור, לא באותו הרגע אלא 10 דקות לפני בערך...<br />אם את חוששת שישרף תנמיכי קצת את החום או קצרי את משך האפייה. כל תנור יש לו את הזמנים שלו. אצלי הלחם היה מוכן כבר אחרי חצי שעה.מאיה יעקבhttps://www.blogger.com/profile/08832141881133141295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121160751545482507.post-88537784846444044062012-07-13T13:55:59.265+03:002012-07-13T13:55:59.265+03:00הי לי ממש מעט דבש אז שמתי כף דבש וכף סוכר חום... ...הי לי ממש מעט דבש אז שמתי כף דבש וכף סוכר חום... אכתוב חוות דעת בסוף(-:<br />עוד שאלות,<br />1. הלחם עכשיו בהתפחה האחרונה שלו (אחרי שעשיתי כדורים) לעשות לו את החריצים ולקמח אותו לפני שאני מכניסה לתנור?<br />2. להשאיר את התנור על 220 מעלות או להנמיך בהמשך האפיה? (מפחדת שהוא ישרף 40 דקות בתנור על 220 מעלות...)<br /><br />תודהAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121160751545482507.post-70532467683594172192012-07-13T07:35:03.815+03:002012-07-13T07:35:03.815+03:00היי. את המולסה אפשר להחליף בדבש. בסוכר חום לא ניסי...היי. את המולסה אפשר להחליף בדבש. בסוכר חום לא ניסיתי, אבל אם אין לך דבש ,שימי סוכר חום וספרי איך יצא(:מאיה יעקבhttps://www.blogger.com/profile/08832141881133141295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121160751545482507.post-13524705476615528072012-07-12T23:10:10.803+03:002012-07-12T23:10:10.803+03:00תודה על התשובה המהירה (ופתאום שמתי לב שזה רשום גם ...תודה על התשובה המהירה (ופתאום שמתי לב שזה רשום גם במתכון) אני מכינה אותו להורים למחר...<br />בינתיים הכנתי את הסטארטר, זאת התנסות ראשונה שלי עם השיטה הזאת אז אני מאוד מקווה שיצא טוב.<br /><br />אמורה להיות בעיה להחליף את המולסה (אין לי מושג מה זה) ב 2 כפות סוכר חום?<br />אעדכן אותך מחר בתוצאות (-:Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121160751545482507.post-11446504240490248552012-07-12T12:39:47.228+03:002012-07-12T12:39:47.228+03:00היי. בירה לבנה.היי. בירה לבנה.מאיה יעקבhttps://www.blogger.com/profile/08832141881133141295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121160751545482507.post-39420441317499701752012-07-12T12:14:47.328+03:002012-07-12T12:14:47.328+03:00בירה לבנה או שחורה?בירה לבנה או שחורה?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121160751545482507.post-64481397860918159152011-09-25T13:32:48.503+03:002011-09-25T13:32:48.503+03:00ואו איזה לחם מדהים!ואו איזה לחם מדהים!טלhttps://www.blogger.com/profile/00154172667485176903noreply@blogger.com