tag:blogger.com,1999:blog-4121160751545482507.post2051528478674096985..comments2024-02-25T12:36:07.517+02:00Comments on ברוכים הבאים למטבח שלי: שושני תפוח לראש השנהמאיה יעקבhttp://www.blogger.com/profile/08832141881133141295noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-4121160751545482507.post-57216204236781847142015-02-20T12:15:24.986+02:002015-02-20T12:15:24.986+02:00היי אנונימי. הרצועות לא ארוכות כל כך, יש שם שתי רצ...היי אנונימי. הרצועות לא ארוכות כל כך, יש שם שתי רצועות ושמגלגלים אותן הן נכנסות בדיוק לחור של התבנית. תנסי ותראי :) או תראה....<br />הפתיחה נעשית בתהליך האפיה מאיה יעקבhttps://www.blogger.com/profile/08832141881133141295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121160751545482507.post-34784250285491748542015-02-17T18:57:32.220+02:002015-02-17T18:57:32.220+02:00היי מאיה דבר אחד לא ברור לי במתכון הזה אחרי שגלגלנ...היי מאיה דבר אחד לא ברור לי במתכון הזה אחרי שגלגלנו לרולדה איך בדיוק להכניס את זה לתבנית הרי זה ארוך? ו איך בדיק התפוחים נפתחים ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121160751545482507.post-13814488511219779392013-10-08T18:13:14.180+03:002013-10-08T18:13:14.180+03:00היי. אם את צריכה 150 אז בוודאי שזה כרוך בעבודה...א...היי. אם את צריכה 150 אז בוודאי שזה כרוך בעבודה...אבל לא נורא אם יש לך מג'ימיקס...כי החלק הכי מעצבן זה פריסת התפוחים. אם יש לך מעבד מזון ואת פורסת איתו,כל השאר זה משחק ילדים...בהצלחה. :)מאיה יעקבhttps://www.blogger.com/profile/08832141881133141295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121160751545482507.post-66834200411716622082013-10-08T10:10:47.173+03:002013-10-08T10:10:47.173+03:00מאיה, זה רעיון מאלף! :)
האם זה הרבה עבודה לכמות גד...מאיה, זה רעיון מאלף! :)<br />האם זה הרבה עבודה לכמות גדולה? (150)<br />זה מתאים לקינוח?<br /><br />תודה רבה<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121160751545482507.post-29641300490719370172012-08-30T12:08:51.800+03:002012-08-30T12:08:51.800+03:00תודה מאיה(: יש לך שם מהמם!!!תודה מאיה(: יש לך שם מהמם!!!מאיה יעקבhttps://www.blogger.com/profile/08832141881133141295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121160751545482507.post-3767833313753711522012-08-30T10:16:58.374+03:002012-08-30T10:16:58.374+03:00רעיון ענק!! קניתי לגמרי :-)רעיון ענק!! קניתי לגמרי :-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04698782290233858823noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121160751545482507.post-17895317323262292562011-09-13T05:48:27.905+03:002011-09-13T05:48:27.905+03:00היי. תודה רבה. אני לא חושבת שניתן להכין מראש ולהקפ...היי. תודה רבה. אני לא חושבת שניתן להכין מראש ולהקפיא. עלי פילו,ברגע שהופשרו לא כדאי להקפיא שוב. אבל את יכולה להכין, לצנן מעט ואז להקפיא. לפני ההגשה לחמם מעט.מאיה יעקבhttps://www.blogger.com/profile/08832141881133141295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121160751545482507.post-7732943400885892122011-09-13T05:39:54.713+03:002011-09-13T05:39:54.713+03:00תודה על המתכון- את ממש גאון.
יש לי שאלה: האם ניתן...תודה על המתכון- את ממש גאון.<br />יש לי שאלה: האם ניתן להכין מראש ולהקפיא בתבנית שקעים ללא אפייה?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121160751545482507.post-50289021932614463242011-09-09T18:58:45.789+03:002011-09-09T18:58:45.789+03:00מאיה רעיון מקסים,תודה רבהמאיה רעיון מקסים,תודה רבהאוהבת לאפות 1https://www.blogger.com/profile/06242338668481965831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121160751545482507.post-70779849044713929302011-09-04T08:37:16.614+03:002011-09-04T08:37:16.614+03:00עוד משהו לגבי הכמויות... תפוח אחד מספיק ל 4 עד 5 ש...עוד משהו לגבי הכמויות... תפוח אחד מספיק ל 4 עד 5 שושנים תלוי בגודל. לפי זה תחליטי כמה בא לך להכין ותחשבי. את התפוחים לבשל 5 דקות. אפשר גם קצת יותר. זה רק כדי שיתרככו ויכלו להתגלגל.מאיה יעקבhttps://www.blogger.com/profile/08832141881133141295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121160751545482507.post-24184114791658555762011-09-04T08:28:00.770+03:002011-09-04T08:28:00.770+03:00היי אורה. לגבי הכמויות את מחליטה כמה תפוחים את רוצ...היי אורה. לגבי הכמויות את מחליטה כמה תפוחים את רוצה להכין ולפי זה תתחילי. לגבי הבצק והגלגול ורשמתי למעלה. אני שמתי 2 רצועות בצק ארוכות אחת לגבי השנה ולגלגל כמו שמגלגלים ....לקחת מקדמת הבצק ולגלגל עד סופו.מאיה יעקבhttps://www.blogger.com/profile/08832141881133141295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121160751545482507.post-87263530516722484522011-09-04T07:02:21.196+03:002011-09-04T07:02:21.196+03:00היי מיה, קניתי את הרעיון היפהפה הזה. את יכולה לתת ...היי מיה, קניתי את הרעיון היפהפה הזה. את יכולה לתת כמויות? זמן בישול התפוחים ? מאיזה סוג מומלץ? אופן גלגול הבצק?<br />תודה מראש <br />אורהאורה צברnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4121160751545482507.post-23030560830595063052011-09-04T04:06:03.431+03:002011-09-04T04:06:03.431+03:00מדהים לגמריי רעיון יפהמדהים לגמריי רעיון יפהAnonymousnoreply@blogger.com