יום ראשון, 15 בדצמבר 2019

חציל מאודה בטריאקי


ראיתי את ג'ימי אוליבר מכין את זה והחלטתי גם לנסות...טעיםםםםםם לא זזים מהסיר כשמכינים כי הכל קורה מהר ,הנוזלים מצאדים והכל יכול להשרף.
נתחיל :
רושמת את הרעיון בכלליות אין כמויות.כל אחד יכין לפי כמות החצילים שרוצה  הטכניקה אותו דבר לכולם .



 לחתוך חציל לחצי. 
לרחוץ אותו בחלק הפנימי שתי וערב ,להניח בסיר הפוך ,כשהקליפה בחלק החיצוני ,עם כוס מים. שיתרכך.
אחרי חמש דק  לשפוך רבע כוס טריאקי.  אחרי כמה דק להפוך את החציל על הצד של הקליפה  להוסיף עוד קצת מים. כל התהליך מאוד מהיר. 
אחרי שמוכן ורואים שהחציל רק וקיבל השחמה מהרוטב,להעביר לצלחת לפזר בטונים קלויים וצילי. מעט מלח תוספת שלי זה סילאן וטחינה.
בתאבון♥

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger