יום שלישי, 3 באפריל 2018

פטריות וארטישוק ממולאים




 את המתכון הזה אלתרתי תוך כדי עבודה במטבח. בהכנות לליל הסדר.....מאחר ויש צמחונית בביתנו חשבתי מה להכין לה לערב החג.
ושכמובן יהיה טעים ביותר.
יצא מעולה!!!
 השתמשתי בשקית ארטישוק קפוא
ושבעה / שמונה פטריות גדולות

את הארטישוק בישלתי רבע שעה במים,שיתרכך מעט
את הפטריות לנקות ולהוציא את הרגליים..
להניח בתבנית משומנת מעט ולשים מלית בכל שקע

מלית"
חצי צרור כוסברה ופטרוזילה עם חופן אגוזי מלך ופקאן..לטחון הכל במעבד מזון.
ולערבב עם:
2 כפות קמח מצה
ופלפל שחור,מעט מלח
כשהכל מלא בתבנית..הכנתי רוטב מפחית קרם קוקוס עם כפית אבקת מרק בצל ומעט מוסקט
פיזרתי רצועות גמבה ובצל בתבנית
 ופיזרתי מעל להכל  תבלין  שנקרא סטייק מונטריאול שאני קונה בחנות תבלינים אצלנו.
 למי שאין ,התבלין הזה הוא מכיל פלפלים בכמה צבעים יבשים גרוסים ביחד עם מלח גס .
לאפות מכוסה חצי שעה ואז להסיר כיסוי..עד שהכל מקבל צבע יפה והארטישוק והפטריות התרככו.
בתאבון♥



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה