יום רביעי, 13 בדצמבר 2017

עוף בתפוזים סינים

כשעץ התפוזים עמוס מפירות,חיפשתי מה לעשות איתם.
חוץ מלחלק לשכנים :)

 ניגש למתכון:
 תפוזים שקטפתם...אין מספר מדוייק.
שמתי אותם בקערה עם מים רותחים לכמה דקות.ושפכתי את המים
עשיתי זאת עוד פעמיים..להוציא מרירות
בתבנית נוחה ,פיזרתי פרוסות בצל ושמן זית
את העוף מרחתי במרינדה שרשומה למטה...
הנחתי את העוף בתבנית פיזרתי את התפוזים ועוד בצל פרוס מלמעלה. ושפכתי מעל את שארית המרינדה.
להכניס את התבנית מכוסה לתנור לארבעים דקות.
להסיר כיסוי ולאפות עוד רבע שעה.

המרינדה לעוף:
כף חרדל
2 כפות דבש או סילאן
כף סויה
מעט פטרוזילה יבשה ...כף מספיק
וכף רוטב צ'ילי מתוק.

תהנו♥

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה