יום רביעי, 21 ביוני 2017

סלט סלק טרי

את הסלט הזה הכנתי לחג ,הוא יצא טעים ומוצלח כך כך שהחלטתי לשתף אתכם. הסלט מאוד בריא ומתאים גם לאוכלי raw food.

את ההשראה למתכון קיבלתי מהשף שאול בן אדרת.אני שיניתי מעט לפי המצרכים שהיו לי במטבח.

מתקבלת כמות גדולה מהמתכון שאני הכנתי,אין בעיה לשמור במקרר,הסלט משתבח למחרת!

למתכון:
3 סלקים שטופים וקלופים, לא מבושלים!!!חתוכים לקוביות קטנות
10 שזיפים מיובשים חתוכים לקוביות, אפשר גם צימוקים או חמוציות.
חצי צרור כוסברה קצוץ
כמה עלי נענע קצוצים,אני השתמשתי בנענע יבשה שיש לי תמיד במקרר.
לערבב היטב ולתבל ב2 כפות סילאן,כף מירין,2 כפות חומץ אורז,מלח ופלפל שחור,3 כפות שמן  ומיץ לימון. לערבב היטב ובזמן ההגשה לפזר,צנוברים,שקדים וכל מיני סוגי גרעינים שיש לכם.  במהלך החג הכנתי את אותו הסלט שוב, רק שהחלפתי את הסלק בקולורבי,גם זה יצא מוצלח ביותר, רק שלקולורבי יש ריח מסריח(: אז אני לא אוהבת להכין אותו כשיש אורחים,ברגע שפותחים קופסא של קולורבי המטבח מתמלא בענן של סרחון....תחליטו מה בא לכם להכין.... בכל מקרה שניהם טעימים ביותר.
בתאבון.
אם אתם מגישים את הסלט בארוחה חלבית, קוביות גבינה יוסיפו לסלט המון!




מועדים לשמחה



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה